Over Ons

Onze garanties

Als je voor CL Schoonmaak kiest, kies je voor een schoonmaakbedrijf dat jouw tevredenheid voorop stelt. We hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze diensten, en onze garanties zijn onze manier om dat vertrouwen te tonen.

Ervaren personeel

Ons personeel is niet alleen goed opgeleid, maar ook vriendelijk en toegewijd om je volledige tevredenheid te garanderen bij elke schoonmaakklus. Ons team heeft ervaring met het schoonmaken van huizen, kantoren, hotels, kleuterscholen, enz.

Beste apparatuur en producten

We gebruiken de beste apparatuur en producten op de markt om ervoor te zorgen dat onze schoonmaakdiensten veilig, effectief en milieuvriendelijk zijn.

Betaalbare prijzen

Wij vinden dat professionele schoonmaakdiensten voor iedereen toegankelijk moeten zijn en daarom bieden wij betaalbare prijzen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Uitstekende klantenservice

Iemand van ons team is altijd beschikbaar om je te helpen. Maandag tot vrijdag, van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds. Je kunt ons altijd een e-mail sturen of bellen!

Tevredenheid gegarandeerd

Ons doel is om hoogwaardige schoonmaakdiensten te leveren die je verwachtingen overtreffen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je 100% tevreden bent met onze schoonmaakdiensten, elke keer weer.

Offerte Aanvragen

Bericht van onze oprichter:

Werkgebieden: Waar werken we?

Ons kantoor is gevestigd in Arnhem en momenteel bieden wij onze diensten aan in 6 omliggende steden.

Geniet van een frisse, schone ruimte zonder een vinger uit te steken met onze eersteklas schoonmaakdiensten.

CL Schoonmaak: Een Schoonmaakbedrijf Waar Je Op Kunt Vertrouwen

Met onze jarenlange ervaring in de schoonmaaksector hebben we een reputatie opgebouwd voor het leveren van kwalitatieve, betrouwbare en betaalbare schoonmaakdiensten. We zijn trots op ons werk en zetten ons in voor de volledige tevredenheid van elke klant.

7 jaar schoonmaakervaring

Professioneel & betrouwbaar personeel

Regelmatige kwaliteitscontrole

Geen contracten. Op elk moment opzegbaar.

Enkele van onze klanten:

Hoofdkantoor

Arthem, Gelderland

Telefoonnummer

+31 61 888 1649

E-mailadres

hallo@clschoonmaak.com

Gun jezelf het genot van een schoon en georganiseerd huis. Neem contact met ons op om vandaag nog een schoonmaakster in te huren.